ЕДНО ШОУ НА NO BLINK

Българската киноиндустрия отваря широко вратите си за всички!
NB_logo_big_and_small
default_og
ars

Здравко Стоичков

За киното и спорта

В последния ни епизод за сезона гостът ни е европейския и световен шанпион по вдигане на тежести Здравко Стоичков. Познат ни още и като Треньора от „При щангистите“. Той разказва за спорта, любовта си към българското кино и петте му най-любими филма.

Явор Бахаров и Бойко Кръстанов

Friends Challenge

Явор Бахаров и Бойко Кръстанов се изправят един срещу друг в новия Friends Challenge епизод. Няма нищо по-добро от това да провериш, колко те познава най-добрият ти приятел… и да се изправиш срещу него в дуел с яйца! Рефер на тази битка отново е Драго Симеонов и този път е приготвил кошница с пъстри Великденски яйца – кои сварени, кои не толкова…

Зузи Аспарухова и Влади Апостолов

QUIZ Challenge

Зузи Аспарухова и Влади Апостолов, двама от най-активните кино журналисти, се надпреварват да показват повече знания за българското кино. Кой ще спечели състезанието и кой ще изпие бльоджата, гледайте и ще разберете.

Подготовката на актьорите за голите сцени

VIDEO PODCAST

Елена Телбис, Димитър Николов и Иван Бърнев разказват как се готвят за кино ролите.

Подготовката на актьорите за роли ЧАСТ 1

VIDEO PODCAST

Елена Телбис, Димитър Николов и Иван Бърнев разказват как се готвят за кино ролите.

СВОБОДАТА Е ВЪТРЕ В НАС

КИНО КОЛАЖ

По случай 3-ти март ви представяме патриотично-исторически колаж от кадри посветени на освобождението на България в родното кино.

ИВАЙЛО ХРИСТОВ

БЕЗ МАСКИ В КИНОТО

В първото издание на рубриката „Без маски в киното“ с водещ Йордан Георгиев ви представяме един от най-значимите актьори, режисьори и вдъхновители на нашето кино и театър поколение, а и на това преди нас. В откровен разговор за изкуството и вдъхновението Ивайло Христов разкрива любопитни детайли от своята кариера и начина, по който подхожда към всеки проект.

Стоянка Мутафова през годините

КИНО КОЛАЖ

Стоянка Мутафова, Честита 70-та годишнина на сцена! от екипа на NO BLINK

Госпожа Стихийно Бедствие!

БЪЛГАРСКИТЕ ФИЛМИ ЗА 2018-ТА

TOП 5

Андреа Банда Банда представя ТОП 5 на български филмите за 2018-та година. Данните са взети от Националения филмов център (НФЦ).

СЪВЕТИ ЗА УСПЕШЕН ФИЛМ

PODCAST

Стефан Командарев и Виктор Божинов седнаха на кръглата маса на “Едно Шоу на NO BLINK”, за да поговорят за качествените български филми. Двамата режисьори обсъдиха какво прави един филм успешен и колко средства са нужни за това.

В памет на Иван Ласкин

КИНО КОЛАЖ

На 06 януари 2019г. ни напусна Иван Ласкин – едно от големите имена в българското кино и театър. Екипът на NO BLINK се прекланя пред таланта и паметта му.

ДАРИЯ vs ВЕСЕЛА

Friends Challenge

Какво по-хубаво от това, да провериш колко те познава най-добрия ти приятел? Затова създадохме рубриката Friends challenge. Една срещу друга се изправят Дария Симеонова и Весела Бабинова. Рефер на тази битка е Драго Симеонов и за да направи нещата по-интересни, със себе си донесе малко изненади.

Коледни емоции с Анна Цолова

Интервю

Гостува журналистката Анна Цолова. Разговор с Драго Симеонов за нейните топ 5 български филма, които ще гледа тази Коледа.

Драго Симеонов “При Щангистите”

Интервю

В този епизод ще видите звездите от първия български спортен сериал „При Щангистите“ – Александър Алексиев, Рада Кайрякова, Христо Стефанов – Ицака и Славена Зайкова. Всички те заедно с водещия Драго Симеонов ще играят „Epic or Fail“. Алек Алексиев ще учи Драго да вдига щанги. 🙂

Андреа Banda Banda на КИНОlove 2018

vlog

Свърши! Като всички хубави неща. Турнето ни за късо кино обиколи 4 града в България – Велико Търново, Пловдив, Враца, а накрая и Благоевград.

Между филмите и сериалите

video podcast

Участници в рубриката „video podcast“ са Магърдич Халваджиян, Зорница София, Петко Венелинов.

Едно шоу на NO BLINK

Трейлър

Очаквайте едно шоу на NO BLINK с водещи Драго Симеонов, Андреа Бандова, Йордан Георгиев.